Korábban már belekóstolhattatok az Online helyesírás gyakorlás Magazinjába, ami tele volt jobbnál jobb feladatokkal. A feladatok fő rendezőelve a bemelegítés és a gyakorlás alapelvén működött. A helyzet ezen a téren nem változik, de a Magazinban található gyakorlóanyagok ezennel elérhetővé, nyomtathatóvá válnak az olvasó számára. Mivel a forma és a tartalom ezentúl kéz a kézben járnak, immár a lehető legolvasmányosabb és leginkább szemet gyönyörködtető, mindemellett a legpraktikusabban elérhető cikkek jelennek majd meg a honlap MAGAZIN menüpontja alatt júniustól.

2017. NYÁR
A teljes nyári szám augusztusban válik elérhetővé a webshopban azon olvasók számára, akik nem tudták folyamatosan követni a hetente megjelenő cikkeket, vagy akik egyben, egy dokumentumban (pdf) szeretnék elérni a MAGAZIN 2017. NYÁR számnak teljes cikkgyűjteményét. Tehát a vadonatúj első szám a 2007. NYÁR alcímen összegyűjti a MAGAZIN menüpont folytatólagosan megjelenő cikkeit.

Addig is mindent bele! Indulhat a koktélozás, a strandolás, a nyaralás… A nyári szám cikkei a tulajdonnevek körül szerveződnek: pl. a legfelkapottabb nyaraló helyek, híres utazók stb. helyesírását járják körbe a cikkek a legpihentetőbb, mégis a legizgalmasabb módon!