Mire van szükséged vasárnap éjfélig? Melyik az az egy ekönyv, amelyből a legtöbb hasznod lesz az elkövetkező hónapokban-években? Melyik az az egy ekönyv, aminek a segítségére bármikor számíthatsz, ha csetelni támad kedved…

Igen, a Tudorok helyesírása az az egy ekönyv, ami kihúz a pácból, ami a leggyakoribb helyesírási hibák egy részére kitér (a sorozat folytatódik), és ad rá rövid, de szakszerű magyarázatot. Jól cseteléskor, igaz?
Igen, a Tudorok helyesírása az az egy ekönyv, amit vasárnap éjfélig még kedvezményes áron vásárolhatsz meg, csupán 590 forintért. Amit kapsz cserébe nem kevesebb, mint 40 kérdés és 40 válasz, a hétköznapi, leggyakrabban felmerülő helyesírási hibákból válogatva.
Igen, a Tudorok helyesírása az az egy ekönyv, ami nem csak két napra nyújt szórakozást, mint egy jobb regény, amit kb. pont ennyi idő alatt darálsz le, ha valóban leköti a figyelmedet, hanem hónapokra, akár évekre szóló tudással lát el a hétköznapi, gyakran ismételt helyesírási kérdéseket taglalva, magyarázva meg neked.

Bővebben itt olvashatsz róla: Tudorok helyesírása
Itt juthatsz a webshopba: Webshop >> Tudorok helyesírása

The post Vasárnap: az utolsó előrendelési nap appeared first on Online helyesírás gyakorlás.

Source: Újdonság


Related Post