Tudorok helyesírása

ONLINE HELYESÍRÁS GYAKORLÁS MINDENKINEK
TUDOROK HELYESÍRÁSA mini helyesírási tanácsadó ekönyvvel
Már 10 éves kortól

HASZNÁLD, HA a mindennapi helyesírásod hagy némi kívánnivalót maga után…
És erre éppen a beszélgető partnered hívja fel a figyelmed, akivel e-mailen vagy Messengeren vagy Skype-on váltasz üzenetet, vagy akármilyen közegben, írásban beszélgetsz, csetelsz vele. Ciki! Nagyon cikiiii!

TUDOROK HELYESÍRÁSA – TUDOD, AMIKOR NEM MEGY – online helyesírási tanácsadó ekönyv
Amelyben fény derül a 40 leggyakoribb helyesírási problémára (a sorozat folytatódik)
A 86 oldalas mini ekönyv 10×10-cm-es méretű, amelynek oldalain 40 kérdés – 40 válasz talál helyet magának.
A kérdéseket rövid, egyszerű, gyors magyarázatok követik, amelyek konyhanyelven ugyan, de a legfrissebb helyesírási szabályokat követve magyarázzák a helyesírási problémákat.

Az ekönyvedet pdf formátumban kapod meg, amelyet bármikor fellapozhatsz akár a telefonodon, akár a tableteden vagy a számítógépeden.

Hidd el, mindenki kérdez baromságot a HOGYAN ÍRJUK témakörben. Ezzel nincs is gond.

  • HA SZERENCSÉD VAN, megkapod a választ egy hozzáértőtől.
  • HA NINCS SZERENCSÉD, nem kapsz választ, és szépen belenyugszol, jó lesz ez így is. Leírod a szavakat a maguk természetes, neked tetsző kinézetében.

Ha már meg sem kérdezed, fel sem merül benned, hogy akár rosszul, vagyis helytelenül is leírhatsz valamit, na, az sokkal nagyobb gond. Mert nyelvileg teljesen igénytelen vagy. De nem csak rólad van szó.

  • HA UTÁLOD, hogy a haverod rosszul írja, add neki ajándékba ezt a könyvet!
  • HA NEM VAGY TOPPON, de szeretnél belelátni a miértekbe, vedd meg magadnak ezt a könyvet!
  • HA CSUPÁN SZÚRJA A SZEMED A HIBA, tetszenek majd a magyarázatok, szerintem vedd meg ezt a könyvet magadnak!
  • HA SZERETNÉL EGY JÓT SZÓRAKOZNI, mindenképpen vedd meg ezt a könyvet! A vérkomoly magyarázatok kimaradtak belőle, amiből egy szót sem értenél, hiszen hidegen hagy a magyar nyelv tudománya. Konyhanyelven magyarázom, hogy megértsd, miért alkalmasabb egy-egy szót helyesen írni.
  • EGY-EGY SZÓ HELYESÍRÁSA! Amivel nem terhellek le, de jobbá teszem a napod. És az a legszebb, hogy bármikor összefuthatsz velük a mindennapok során.
Szóval, ha legalább kezdetben ezt a 40 szót helyesen leírod, boldogabb ugyan nem leszel, mert bőven van még mit tanulni (A SOROZAT FOLYTATÓDIK), de legalább biztosítod az ELŐRELÉPÉST A HELYESÍRÁSOD TÖKÉLETESÍTÉSÉRE.
Az EKÖNYV ára: 890 FORINT

Összesen 1 találat